Gootsteen ontstoppen in Alkmaar

Zeep, nagels, etensresten, vet… Een gootsteen moet niet alleen water, maar ook heel wat andere zaken afvoeren. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er soms verstopping kan optreden. In veel gevallen kunt u zelf de gootsteen ontstoppen. Soms lukt dat niet. Roep dan de hulp van een expert in. In de regio Alkmaar kunt u rekenen op de medewerkers van Vosse. Snelle en zorgvuldige service zijn onze kernwaarden!

Zelf aan de slag

Vaak is een verstopping niet zo ernstig, en kunt u zelf de gootsteen in de badkamer of keuken ontstoppen. Soda en azijn met kokend water door de afvoer spoelen biedt in veel gevallen een oplossing. Ook afwasmiddel is vaak een succesvolle manier. Daarnaast kan een ontstoppingsveer de verstopping vaak weghalen.

Een professional inschakelen

Is het niet gelukt om de verstopping zelf te verhelpen? Dan is het tijd om een professional in te schakelen. Wij beschikken over een ruime keuze aan hulpmiddelen en materialen. Gecombineerd met onze jarenlange ervaring kunt u rekenen op een vlugge en passende oplossing! Wilt u onze hulp inroepen om te ontstoppen? Vul dan het contactformulier in, of bereik ons telefonisch via 072 - 808 01 86. Gootsteen ontstoppen? In Alkmaar en omstreken zijn we u met plezier van dienst!