Gootsteen ontstoppen Alkmaar

Zeep, nagels, etensresten of vet… Een gootsteen moet niet alleen water, maar ook heel wat andere zaken afvoeren. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er soms verstopping kan optreden. In veel gevallen kunt u zelf de gootsteen ontstoppen. Soms lukt dat niet. Roep dan de hulp van een expert in. In de regio Alkmaar kunt u rekenen op de loodgieters van Installatiebedrijf Vosse B.V.. Met ruim 80 jaar aan ervaring is uw klus bij ons in goede handen.

Ontstoppen gootsteen Alkmaar zelf doen

Als u er op tijd bij bent is een verstopping vaak niet zo ernstig. En kunt u zelf de gootsteen in de badkamer of keuken ontstoppen. Soda en azijn met kokend water door de afvoer spoelen biedt in veel gevallen een oplossing. Ook afwasmiddel is vaak een succesvolle manier. Daarnaast kan een ontstoppingsveer of plopper de verstopping vaak verhelpen. Hoe werkt het ontstoppen met soda en azijn eigenlijk?

  • Het kopje (baking) soda giet je in de betreffende afvoer.
  • Voeg rustig schenkend het kopje azijn toe. Dit gaat schuimen en borrelen.
  • Dit mengsel moet ongeveer 15 minuten inwerken.
  • Doe een stop in de afvoer en laat de wasbak halfvol lopen.
  • Laat de wasbak leeglopen. Werkt het niet dan kunt u de eerste 3 stappen herhalen.

Gootsteen ontstoppen Alkmaar contact

Is het niet gelukt om de verstopping zelf te verhelpen? Dan is het tijd om een professional in te schakelen. Wij beschikken over een ruime keuze aan hulpmiddelen en materialen. Gecombineerd met onze jarenlange ervaring kunt u rekenen op een vlugge en passende oplossing! Wilt u onze hulp inroepen om te ontstoppen? Vul dan het contactformulier in, of bereik ons telefonisch via 023 - 205 35 62. Gootsteen ontstoppen? In Alkmaar en omstreken zijn we u met plezier van dienst!