Lekkage plafond Alkmaar

Een lekkage afkomstig van of zichtbaar aan het plafond is één van de moeilijkste lekkages om te herstellen. Niet alleen is het lastig om de exacte locatie van de lekkage te achterhalen, maar bij het herstel moet ook secuur te werk worden gegaan. Het plafond heeft namelijk een dragende functie en die moet intact blijven. Bij Installatiebedrijf Vosse B.V. realiseren we voor u het best mogelijke resultaat na werkzaamheden.

Lekkage plafond achterhalen

Zoals u weet zoekt water altijd de weg van de minste weerstand. Worden vochtplekken zichtbaar aan het plafond of is er zelfs sprake van schimmelvorming op een specifiek punt, dan heeft u te maken met een lekkage. Het is dan nog altijd niet zeker dat de lekkage ook daadwerkelijk op de ‘getroffen’ plek te vinden is. Voor het lokaliseren van de lekkage kunt u beste gebruik maken van de kennis en expertise van een ervaren loodgietersbedrijf.

Wat kunt u al wel zelf doen wanneer u te maken krijgt met een lekkage door het plafond?

  • Onderneem actie bij zichtbare vochtplekken aan het plafond; deze plekken worden vaak nog groter
  • Bepaal de ruimte boven de vochtplek, zoals de badkamer of vloerverwarming van de bovenburen
  • Wordt de vochtplek snel groter of drupt het zelfs uit het plafond? Overweeg de hoofdkraan af te sluiten

Heeft u hulp nodig bij het achterhalen van de lekkage of heeft u te maken met een acute situatie waarin u direct hulp kunt gebruiken? Bij een lekkage van het plafond in Alkmaar kunt u vertrouwen op de vakkundige hulp van Installatiebedrijf Vosse B.V.. Aanvullend zorgen we na de werkzaamheden voor een fraaie afwerking van het plafond, waardoor u nadien niks meer terugziet van de lekkage.

Lekkage plafond: adequaat en blijvend herstel

Een lekkage, waar dan ook vandaan, komt altijd ongelegen en geeft overlast. Daarnaast levert een lekkage aan het plafond altijd veel zichtbare én onzichtbare schade op. Krijgt u daarom te maken met een lekkage in Alkmaar, dan raden we u aan zo snel mogelijk hulp in te schakelen. Wij staan dag en nacht voor u klaar en streven ernaar zo snel mogelijk bij u te zijn. Een plafondlekkage in Alkmaar? Bel ons op 023 - 205 35 62 en we zorgen voor het gewenste herstel van uw plafond.