Toilet plaatsen in Alkmaar

Moet uw wc pot vervangen worden voor een nieuw exemplaar? Uw wc loopt door? Of wilt u een urinoir laten plaatsen? Voor alle toiletwerkzaamheden kunt u in de regio Alkmaar terecht bij Vosse. Voor onze ervaren vakmannen is geen klus te groot of klein. We zijn u met plezier van dienst!

Staand of hangend toilet plaatsen?

U staat er waarschijnlijk niet zo vaak bij stil, maar op het gebied van wc’s is er bijzonder veel mogelijk. Niet alleen kunt u kiezen uit een staand of hangend toilet plaatsen. Laatstgenoemde laat de wc-ruimte optisch groter lijken en is goedkoper, terwijl een staand exemplaar van oudsher de meest geplaatste wc is, en bovendien een goedkope optie. Ook kunt u daarnaast voor een hygiënisch urinoir kiezen, dat bovendien weinig water verbruikt. Heeft u al nagedacht of u voor een wc met een plateau of een diepspoel gaat? En wat voor doorspoelmogelijkheden wilt u hebben? Zoals u ziet, zijn er behoorlijk wat keuzes te maken. Kunt u daarbij deskundig advies gebruiken? Onze medewerkers staan voor u klaar.

Toilet renovatie en reparatie

Naast aanleg kunt u ons ook voor toilet renovatie en reparatie inschakelen. Zo kunt u altijd bij hetzelfde bedrijf terecht voor al uw klussen op het gebied van sanitair. Aarzel niet en neem contact met ons op. Laat ons uw toilet plaatsen en onderhouden. In Alkmaar en omgeving staan we voor u paraat!